Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Happy campers

Het reizen in deze camper vonden we erg prettig. Ondanks dat het een vrij grote camper is, is hij zeer goed te besturen en heeft hij ook genoeg vermogen om je prettig mee in het verkeer te begeven. Het geluidsniveau tijdens het rijden is alleszins acceptabel.

Waar bent u geweest?
Wij hebben een klein rondritje door België gemaakt (stops o.a. in Antwerpen en Chimay) en zijn uiteindelijk de zon achterna gegaan op het Franse eiland Île de Ré.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
De Camper was erg luxe, compleet en erg goed onderhouden. Gezien het feit dat we beiden vrij lang zijn, was het grote vaste bed erg prettig. Ook de in het slaapvertrek ingebouwde ventilatieunit is erg fijn. De fietsdrager hebben we niet hoeven te gebruiken, omdat de fietsen ook in de erg ruime garage passen.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Wij zijn bij Noorderzon terechtgekomen omdat we op zeer korte termijn een camper zochten en deze nog beschikbaar was en aan onze eisen voldeed. Daardoor hebben we ook nog gebruik kunnen maken van een leuke last-minute korting.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Door het last-minute karakter van onze aanvraag was er een beetje sprake van tijdsdruk, maar door Noorderzon zijn we zeer adequaat geholpen. en is alles zeer vlot in orde gemaakt.

De eigenaren van de camper hebben ons erg vriendelijk ontvangen en uitleg over de camper gegeven. Ook tijdens onze vakantie hebben we nog een paar keer contact gehad, en stonden ze klaar bij een klein issue met het starten van de kachel.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Wij hebben Noorderzon als een erg professionele en prettige organisatie ervaren, die we kunnen aanbevelen.
Opnieuw huren zullen we zeker overwegen.

Cijfer: 10