Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Camper huren in Drenthe

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Drenthe

camper huren Drenthe

camper huren Drenthe

Camper huren in Drenthe

In de provincie Drenthe verhuren wij diverse campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of met zijn tweeën, bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor een eerlijke prijs.

Wat kunt u van Noorderzon Campers verwachten?

Noorderzon Campers is een jong bedrijf gevestigd in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie verhuren wij meer dan dertig campers. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, waaronder in Drenthe.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op reis te laten gaan. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten! Dit kunt u van ons verwachten:

 • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
 • Alle afspraken rondom de huur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
 • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
 • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start
 • Start uw reis in Drenthe

  Drenthe is een ideaal startpunt van uw camperreis. Het is een landelijke provincie die vooral bekend is vanwege haar hunebedden, kamp Westerbork en natuurlijk de ruim 1.200 kilometer fietspad. Huur uw camper bij Noorderzon Campers in Wolvega, stal kosteloos uw auto op ons terrein en zoek een landelijke camping of een gratis camperplaats voor een ontspannen start van uw vakantie. Het volledige overzicht van alle overnachtingsplekken in Drenthe vindt u hier.

  Hieronder vindt u een overzicht van ons camperaanbod in Drenthe. Bent u van plan om met een camper op vakantie te gaan, maar weet u nog niet precies wat u zoekt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Wolvega om u te oriënteren of kijk eens op onze website naar ons totaalaanbod in Nederland.

  Camperaanbod in Drenthe

  We verhuren de volgende campers vanuit de provincie Drenthe:


  Vragen naar beschikbaarheid

  Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.