Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Camper huren in Drenthe

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Drenthe

Camper huren Drenthe
In de provincie Drenthe verhuren wij diverse campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of met zijn tweeën, bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor de juiste prijs.

Verken Drenthe
De provincie Drenthe, Drente volgens de nieuwe spelling, ligt in het noordoosten van het land en grenst aan de provincies Groningen, Friesland en Overijssel. Hoofdstad van de provincie is Assen. De gemeente met de meeste inwoners is Emmen.

camper huren Drenthe

camper huren Drenthe

Het is de dunstbevolkte provincie van Nederland en heeft zijn landelijke karakter goed weten te behouden. Echt grote steden zijn er dan ook niet en het merendeel van de bevolking woont in de dorpen op het platteland.

Dat er al tijdens de nieuwe steentijd inwoners waren, blijkt uit de aanwezigheid van 52 hunebedden. Dit zijn megalithische grafmonumenten, bestaande uit
zwerfstenen die aangevoerd zijn in de voorlaatste ijstijd. Van de 53 hunebedden die in Nederland voorkomen staan er 52 in Drenthe en één in de provincie Groningen.

Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan voormalig doorgangskamp Westerbork. Verder is de Drentse heide uitermate geschikt voor een mooie wandeling waarbij tegelijkertijd de hunebedden bewonderd kunnen worden.

De kwaliteit van een campervakantie van Noorderzon Campers
Uw vakantietijd is spaarzaam. Daarom verhuren wij bij Noorderzon Campers alleen de allerbeste campers die goed onderhouden zijn en weinig kilometers op de teller hebben. Dankzij professioneel onderhoud kunt u met een gerust hart veilig op vakantie.  Dankzij de scherpe tarieven die we hanteren huurt u bij Noorderzon Campers altijd de mooiste campers voor de juiste prijs.

Camper huren Drenthe?
Huur een camper bij Noorderzon Campers en verken de provincie waar we diverse campers te huur hebben. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Wolvega, Friesland. Wilt u onze campers of een camper van een particulier komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Camper aanbod
We verhuren de volgende campers vanuit de provincie Drenthe:


Vragen naar beschikbaarheid

Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.