Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Camper huren Flevoland

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Flevoland

Camper huren Flevoland

Camper huren Flevoland

Camper huren Flevoland
In de provincie Flevoland verhuren wij diverse campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of met zijn tweeën, bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor de juiste prijs.

Verken Flevoland
Flevoland is de jongste van de twaalf provincies in Nederland. Het is ontstaan door het droogleggen van de voormalige Zuiderzee. De provincie kenmerkt zich door veel open ruimte en een strakke indeling. Lelystad is daarvan de hoofdstad. Andere grote steden en plaatsen zijn Almere, Zeewolde, Emmeloord en Dronten.

Behalve steden, dorpen en polders zijn er ook een aantal bosgebieden en recreatiegebieden. Bij een bezoek aan de provincie mag Urk niet ontbreken op het lijstje. Urk was voor de drooglegging van de Zuiderzee nog een eiland. Hedendag is Urk een mooie plaatsje met een levendige haven en veel pittoreske straatjes.

In de jaren negentig werd Flevoland aangemerkt als arme regio in de Europese Unie en had het recht op gelden uit het Europees Sociaal Fonds. Prompt kwam de Duitse televisie opnames maken van de golfbanen en de luxe jachthavens. Er werd namelijk alleen gekeken naar inkomsten verdeeld over het aantal inwoners in de provincie, terwijl veel inwoners van zuidelijk Flevoland in Amsterdam werken en dus helemaal geen Flevolandse inkomsten hebben.

De kwaliteit van een campervakantie van Noorderzon Campers
Uw vakantietijd is spaarzaam. Daarom verhuren wij bij Noorderzon Campers alleen de allerbeste campers die goed onderhouden zijn en weinig kilometers op de teller hebben. Dankzij professioneel onderhoud kunt u met een gerust hart veilig op vakantie.  Dankzij de scherpe tarieven die we hanteren huurt u bij Noorderzon Campers altijd de mooiste campers voor de juiste prijs.

Camper huren Flevoland?
Huur een camper bij Noorderzon Campers en verken de provincie waar we diverse campers te huur hebben. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Wolvega, Friesland. Wilt u onze campers of een camper van een particulier komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Camper aanbod
We verhuren de volgende campers vanuit de provincie Flevoland:


Vragen naar beschikbaarheid

Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.