Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Camper huren in Groningen

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Groningen

camper huren Groningen

camper huren Groningen

Camper huren Groningen
In de provincie Groningen verhuren wij diverse campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of met zijn tweeën, bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor de juiste prijs.

Verken Groningen
De provincie Groningen is de meest noordelijke van Nederland. Met ruim 580.000 inwoners is de provincie naast Friesland, Zeeland en Drenthe een van de kleinere van Nederland. Een derde van dit inwonersaantal woont in de gelijknamige hoofdstad van de provincie.
De stad Groningen staat bekend als echte studentenstad. Van de ruim 200.000 inwoners zijn er bijna 60.000 student.

Naast dat de stad daardoor erg levendig is, is er ook een diverse aanbod van kunst en cultuur in de stad. Met name het Groninger museum is een modern en vooruitstrevend museum. Zeker een bezoekje waard.

De provincie kenmerkt zich door veel landbouwgebied. Dienstverlening en handel zijn hebben zich van oudsher altijd geconcentreerd in de stad. In de provincie zijn verder een aantal grote scheepsbouwers actief. De haven en de petrochemische industrie van Delfzijl zijn ook belangrijk voor de regionale economie. Daarnaast worden er in de Eemshaven een aantal Energiecentrales gebouwd en gaat ook mediabedrijf Google zich hier vestigen.

De kwaliteit van een campervakantie van Noorderzon Campers
Uw vakantietijd is spaarzaam. Daarom verhuren wij bij Noorderzon Campers alleen de allerbeste campers die goed onderhouden zijn en weinig kilometers op de teller hebben. Dankzij professioneel onderhoud kunt u met een gerust hart veilig op vakantie.  Dankzij de scherpe tarieven die we hanteren huurt u bij Noorderzon Campers altijd de mooiste campers voor de juiste prijs.

Camper huren Groningen?
Huur een camper bij Noorderzon Campers en verken Groningen. We hebben diverse campers te huur in de provincie. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Wolvega, Friesland. Wilt u onze campers of een camper van een particulier komen bekijken? Neem dan contact met ons op!


Vragen naar beschikbaarheid

Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.