Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Camper huren Noord-Holland

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Noord-Holland

camper huren Noord-Holland

camper huren Noord-Holland

Camper huren in Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland verhuren wij diverse campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of voor een romantisch weekje ‘camperen’ met zijn tweeën, bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor een eerlijke prijs.

Wat kunt u verwachten van Noorderzon Campers?

Noorderzon Campers is een jong bedrijf gevestigd in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie verhuren wij meer dan dertig campers. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, zo ook in Noord-Holland.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op reis te laten gaan. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten! Dit kunt u van ons verwachten:

 • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
 • Alle afspraken rondom de huur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
 • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
 • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start
 • Start uw reis in Noord-Holland

  Het is echt waar: zodra u in de camper start, begint uw vakantie. En Noord-Holland is een leuke provincie om uw reis te beginnen. In totaal kent Noord-Holland ruim 100 campings en camperplaatsen waar u met de kampeerauto kunt overnachten. Het voordeel van een camperplaats is de prijs en (soms) de ligging vlakbij stadscentra. Een camping daarentegen heeft veelal meer voorzieningen en daardoor normaliter ook wat duurder. Een overzicht van alle opties in de provincie vindt u hier.

  Twijfel niet langer en huur nu een camper bij Noorderzon Campers. Wij verhuren diverse campers vanuit Noord-Holland. Wilt u graag eerst wat campers bekijken voordat u een keuze maakt, geen punt, neem gerust even contact met ons op om een afspraak te maken.

  Camper aanbod in Noord-Holland

  We verhuren de volgende campers vanuit de provincie Noord-Holland:


  Vragen naar beschikbaarheid

  Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.