Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Camper huren in Zuid-Holland

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Zuid-holland

camper huren Zuid-Holland

camper huren Zuid-Holland

Camper huren Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland verhuren wij diverse campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of juist voor een romantische week met zijn tweeën, bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor een eerlijke prijs.

Wat kunt u van Noorderzon Campers verwachten?

Noorderzon Campers is een jong bedrijf gevestigd in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie verhuren wij meer dan dertig campers. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, waaronder in Zuid-Holland.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op reis te laten gaan. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten! Dit kunt u van ons verwachten:

 • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
 • Alle afspraken rondom de huur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
 • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
 • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start
 • Start uw camperreis in Zuid-Holland

  U heeft het vast wel eens gehoord: “Zodra je in een camper start, begint je vakantie”. En dat is helemaal waar! Een camper biedt enorme veel vrijheid en mogelijkheden. Zo kunt u na het ophalen van de camper besluiten om lekker te lunchen bij één van de badplaatsen. Of u brengt een bezoek aan de indrukwekkende haven van Rotterdam. Het kan allemaal. Als u na een lekkere dag buiten geen zin meer heeft om nog verder te rijden, dan zoekt u gewoon een overnachtingsplek in de buurt op. In dit overzicht vindt u alle campings en camperplaatsen in de provincie.

  Overweegt u uw campervakantie te starten vanuit Zuid-Holland? Zoek dan hieronder naar het type van uw keuze. Indien de camper die uw voorkeur heeft niet genoemd wordt, kijk dan vooral op camper huren voor het totaalaanbod van Noorderzon Campers in Nederland.

  Camperaanbod in Zuid-Holland

  We verhuren de volgende campers vanuit de provincie Zuid-Holland:


  Vragen naar beschikbaarheid

  Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.